Kociołek węgierski to specjalny garnek używany do gotowania na otwartym ogniu, takim jak ognisko. Garnek ogniskowy jest wykonany z metalu. Jest bardzo wytrzymały i dobrze trzyma ciepło. Kociołek węgierski wyposażony jest w uchwyt, dzięki któremu możemy przymocować go nad ogniskiem. Dzięki temu możemy ugotować w nim wiele różnych potraw: zupy, gulasze, dania jednogarnkowe. Można w nim również podgrzać wodę na herbatę czy przygotować dużą porcję gorących napojów. Należy pamiętać, że kociołki ogniskowe wymagają odpowiedniej pielęgnacji - należy go dokładnie umyć i wysuszyć, aby zapobiegać korozji. Podczas korzystania z kociołka węgierskiego należy zachować ostrożność i przestrzegać zasad bezpieczeństwa.
Pojemność: | Wymiary: | Obiad dla: |
4 l | śr. 26 cm; 12,5 cm | 2-4 osób |
6 l | śr. 30 cm; wys. 13 cm | 6-8 osób |
8 l | śr. 35 cm, wys. 17 cm | 6-8 osób |
10 l | śr. 37 cm; wys. 19 cm | 8-12 osób |
14 l | śr. 41 cm; wys. 20,5 cm | 10-16 osób |
24 l | śr. 48 cm; wys. 23 cm | 20-30 osób |
28 l | śr. 52 cm; wys. 25 cm | 30-50 osób |
Pojemność (wariant): | 10 litrów |
Zamówienie realizujemy w ciągu 2-3 dni roboczych.
Darmowa Dostawa od 399 zł! Sprawdź >>
do 399 zł | od 399 zł | |
Paczkomaty | 16,00 zł | GRATIS |
Kurier InPost | 18,00 zł | GRATIS |
Kurier DPD | 20,00 zł | GRATIS |
Masz aż 14 dni na zwrot produktu!